31 Ekim 2011 Pazartesi

Benefit' den Doğum Günlerine Özel Hediye!

    
Benefit, tüm kadınlara doğumgünlerinde eşsiz kaşlar hediye ediyor !


 Benefit Kaş Barları, baştan aşağı göz kamaştıran Benefit Kadınları için doğum günlerine özel bir uygulama başlatıyor. Doğum gününde yüzüne en çok yakışan kaş şeklini keşfetmek isteyen herkes, kendini; Sephora mağazalarında bulunan ‘Benefit Kaş Bar’ında uzmanların ellerine şımartılmaya bırakacak.
Benefit’in doğum günlerine özel ücretsiz gerçekleştireceği sürpriz ile günün ilk hediyesini Sephora mağazalarından alacak olan Benefit Kadınları; kaş uzmanların özel bir teknikle belirlediği ideal kaş şeklini bulduktan sonra, isteğe bağlı olarak yüzüne ve saçına uygun kaş rengi için kaş boyama işlemini de yaptırabilecek. Güzelliğini perçinlemek isteyenler ise takma kirpik ve profesyonel makyaj uygulamalarından da yine ücretsiz olarak faydalanabilecek.
Benefit Cosmetics’ in Facebook ve Twitter Sayfaları üzerinden her ay duyuruları yapılacak olan aktiviteden ay bu sadece kasım ayı doğumlular faydalanabilecek. Aktivitemiz kasım ayını takip eden aylardada devam edecek.
Doğum günlerine özel ücretsiz Kaş Barı servislerinden yararlanmak için, doğum günü tarihinden en az bir hafta önce facebooktr@benefitcosmetics.com adresine mail atarak randevu almak yeterli.
Kaş Barı Servisleri İstanbulda Palladium, Demirören ve İstinye Park AVM Sephora Mağazalarında; Ankara’ da ise Tunalı Sephora Mağazasında verimektedir.
Detaylı bilgi için; http://www.facebook.com/ benefitcosmeticsturkey
                            http://twitter.com/BenefitTurkey

 *Basın bültenidir.






    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder