25 Eylül 2011 Pazar

Benefit Cilt Bakım Serisi

 Sadece Sephora’larda satışa sunulan Benefit Cosmetics’in yeni cilt bakım serisi Benefit
Sadece Sephora mağazalarında satışa sunulan Benefit markası yeni çıkardığı cilt bakım serisiyle kadınların kalbini çalmaya devam ediyor. Sekiz farklı üründen oluşan seri ile cilt, ihtiyacı olan neme doyarken doğal  ışıltısına ve yumuşaklığına kavuşuyor. Ürünlerin içeriğindeki, özel olarak geliştirilmiş olan tri-radiance kompleksi, aydınlanmasını sağlıyor.
Benefit Temizleyici Ürünler
Benefit, eşsiz temizleyici koleksiyonuyla bir temizliyiciden beklenenden fazlasını kadınlarla buluşturuyor.  Cildi temizleyip aydınlatırken güne ışıl ışıl başlanmasını sağlıyor.
Benefit  Foamingly Clean Yüz Yıkama Jeli
Benefit yüz yıkama jeli cildi etkili şekilde temizliyor ve makyajı kolayca silerken geriye yumuşacık, pürüzsüz bir cilt bırakıyor. Ayrıca ürünün içerdiği amino asid ve bitki özleri cilde ekstra nem kazandırıyor.
Benefit Refined Finish Yüz Peelingi
Benefıt yüz peelingi cildi narince temizliyip siyah noktaların ve geniş gözeneklerin görünümünü azalttığı gibi cildi taptaze bir görünüme kavuşturuyor. Ayrıca cilde aydınlık veren ürün; içerdiği doğal kil, mineral, şeker ve yosun özleriyle derinlemesine temizlik ve yumuşaklık sunuyor.
Benefit Remove It Makyaj Temizleyici
Benefit makyaj temizleyici tonik suya dayanıklı göz makyajını bile kolayca temizleyip göz çevresini  nemlendiriyor. Makyaj temizlemek makyaj yapmak kadar önemli olduğundan Benefit kadınları düşünüyor ve onlara zedelenmeyen yumuşak bir ten bırakıyor.  Kontak lens takanlarında rahatça kullanabiliceği bu ürün durulama gerektirmeden rahatça kullanılıyor.
Benefit Ultra Radiance Ferahlatıcı Yüz Misti
Benefit’ın özel ürünü olan yüz misti, kuru ciltleri gün içinde ferahlatırken nemlendiriyor. İster bilgisayarın başında, ister trafikte yada plajda anında serinlik hissi yaratan bu ürün, içerdiği magnezyum PCA, beyaz ve mavi lotus çiçeği özleri sayesinde ciltte depolanan stresi arındırıyor.
*Basın bültenidir.

21 Eylül 2011 Çarşamba

''rengarenk daphne'': hediye veriyorummmm

''rengarenk daphne'': hediye veriyorummmm: elf ürünlerim kullanılmayı bekliyordu,ama bloğumun açılış hediyeleri olsun istedim...hepsi birer kez denenmiştir... acemi blogcunun şartlar...

20 Eylül 2011 Salı

BeTwin Us: Our 1st Giveaway: Armani Glamour Tote Bag!

BeTwin Us: Our 1st Giveaway: Armani Glamour Tote Bag!: İlk giveaway’imiz için hazır mısınız? :) Sizin için pırıltılı bir süprizimiz var! Yaza veda ederken, sonbaharı güzel bir giveaway ile karşı...