20 Temmuz 2016 Çarşamba

Avene Cold Cream

Termal suyun iyileştirici etkisini kullanıcılarına sunan Avene, egzama, sedef gibi dermatolojik rahatsızlıkların tedavisinde doğal içerikleri ile destekleyicidir. Formüllerini kendi Dermatolojik Hidroterapi Merkezi’nde bilimsel verilerden yararlanarak oluşturur.


Avene,
.Kalıcı etki yaratan benzersiz ürünler
.İçeriğindeki vitamin ve minerallerle cilde hızlı etki
•Yoğun silikat formülü ile cildi rahatlatma ve yatıştırma etkisi
•Cilt bariyerini güçlendirme
PH dengesini cilde yeniden kazandırma özellikleri ile fark yaratır.



Avene Cold Cream Ürün Çeşitleri,

Ciltteki koruyucu bariyerleri onarır ve cildin Kuru, toleransı düşük ciltler için cildin yumuşamasına, rahatlamasına güçlendirilmesine destek verir.
Avene Cold CreamÇok Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Bakım Kremi: Kuruyan, pul pul dökülen, kızaran ve tahriş olan ciltler için formüle edilmiştir. Cildin kaybolan nem dengesini ve esnekliğini ona yeniden kazandırır. Çocuk ve yetişkinler için idealdir. Gerginliği azaltan ürünün içinde beyaz balmumu, parafin yağı, Avene Termal Suyu yer alır.
Avene Cold Cream Baume Levres & Çok Yıpranmış Dudaklar İçin Onarıcı Krem: Dudaklar, soğuk hava, rüzgâr, ısıtma mekanizmaları etkileri, hormon rahatsızlıkları, sigara ve içki tüketimi gibi nedenlerden dolayı kururlar, çatlar ve cansızlaşırlar. Bu durum su içme, yemek yeme gibi günlük ihtiyacın karşılanması sırasında sorun yaratır. Dokusu bozulan dudaklar aynı zamanda estetik açıdan da kişiyi rahatsız edebilir. Çatlak ve sağlıksız görünen dudaklar aynı zamanda acı kaynağıdır. Bu nedenle tıpkı hassas olan tüm cilt yapısı gibi bakım ve onarıma ihtiyaç duyar. Akışkan dokusu ile Avene Baume Levres Cold Cream dudaklarınızı nemlendirir, rahatlatır. Bunun yanında:
• Çatlayan dudakları besler, savunmasını güçlendirir.
• İçerdiği sükralfat etken maddesi sayesinde yarılmış, çatlak dudakları acıtmadan nazik şekilde onarmaya yardımcı olur. Dokuları iyileştirir.
• Akışkan yapısı ile kolayca emilir, dudaklar yapışkan bir hisse neden olmaz. Dudaklara yumuşaklık kazandırır, sağlıklı bir görüntü verir.
 Avene Cold Cream Pain Surgras & Çok Kuru Ciltler İçin Yüz - Vücut Temizleyici: Özel formülü ile çok kuru ciltleri nazikçe temizlemeye yardımcıdır. Kuruma sonucu oluşabilecek hasarlara karşı cildi n savunmasını güçlendirir. Yüz ve vücut için kullanımı idealdir ve her bölgedeki nem dengesizliğini gidermeye yardımcı olur. Sabun ve lanolin içermez, kaygan yapısı ve zengin formülüyle cildi tahriş etmeden arındırmak için üretilmiştir. En hassas ve atopik ciltlerde kullanımı idealdir. Cold cream, gliserin ve termal su içerir. Bu açıdan doğal besleyici özelliği yanında cildi korumaya, yatıştırmaya ve beslemeye yardım eder.




Avéne Ayrıcalığı,

Hipoalerjenik & antikomodejenik özelliklere sahip ürünlerle Avene uluslar arası standartlarda geliştirilen formülleriyle fark yaratır. Avene serilerinde bulunan tüm ürünler tahrişe neden olan her türlü kimyasaldan arındırılmıştır. Dermatolojik sorunların tedavisinde maksimum seviyede destek verir.
Avene Cold Cream ve diğer tüm Avene ürünlerini portakalrengi adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.





Avene Cold cream serisine %20 indirimle portakalrengi adresinden sipariş verebilirsini.

13 Temmuz 2016 Çarşamba

Bitenler...





Herkese Merhaba !

Bitenler yazısında bakalım neler var? Haziran ayı bitenlerin de bakım ve duş
ürünleri çok olmakla birlikte epey ürün bitirmişim..

-Nıvea T bölgesi bantları, Migros indirimin de almıştım fakat bence hiç
işe yaramıyor cettua bantlar daha iyi başarılı..

-Schıbens Deniz Tuz maskesi,kil içeren başarılı bir maske, fiyatı pahalı
bira ama siyah noktalara iyi çıkarıyor.

-Fraternikus Kolonya, Limon kokulu ferahlık veren kolonyamm..




Avon vücut spreyi, hiç kalıcı değil sevmedim.
Benri aseton favorim. .Anıl gül suyu da favorim.
Garnier temizleme jeli pek etkisini görmedim.

Benim bitenlerim bunlar Siz neler bitirdiniz?